Laudius opleidingen

Laudius opleidingen

Opleidingen 263 opleidingen
Studievormen
  • Thuisstudie+docent
  • Digitaal studeren
  • Zelfstudie
Waarom Laudius?
  • Laagste prijzen
  • Alle cursussen digitaal
  • Geen inschrijfgeld
  • Zelfstudie of hulp docent
Meer info Bezoek Laudius.nl

Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over waar Laudius voor staat en de verschillende Laudius Opleidingen. Hierdoor weet je direct of een Thuisstudie via Laudius iets voor jou is.

Het kiezen van een opleiding is niet zomaar een keuze. Je studie is een tijd waarin je veel tijd bezig bent met leren. Daarnaast wil je graag de studie zo snel mogelijk en plezierig kunnen afronden.

Het kiezen van een goede opleider is daarom erg belangrijk. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van Laudius opleidingen.
Klik hier om alle 2400 opleidingen te vergelijken!


Over Laudius

Laudius biedt ruim veertig jaar cursussen aan. Laudius thuisstudies is niet alleen bekend in Nederland, maar wordt over de hele wereld aangeboden. Laudius biedt cursussen en erkende opleidingen. Al deze opleidingen zijn thuisstudies. Laudius is één van de goedkoopste aanbieders van Nederland. Het merendeel van de cursussen wordt digitaal aangeboden. Dit scheelt in drukwerk, waardoor de kosten laag blijven. Wanneer je liever wel een papieren versie wilt, is dit uiteraard ook mogelijk voor een kleine meerprijs.

Bij iedere cursus en opleiding zit een digitale leeromgeving. In deze leeromgeving staat het cursusmateriaal (PDF), maar ook geluidsmateriaal en het huiswerk. Indien je er voor hebt gekozen om hulp te krijgen van een docent, kan je het huiswerk insturen. Zij kijken het werk vervolgens voor je na en geven hier feedback op. Bij iedere opleiding staat vermeld wie de vakdocent is.

Verder nog wat informatie over Laudius:
Laudius is beoordeeld als uitstekend met een 8,4 door The FeedbackCompany. 96% van de cursisten beveelt Laudius aan.
Gemiddeld duurt een cursus bij Laudius ongeveer 8 maanden. Indien je de cursus sneller wilt doorlopen, is dat mogelijk.
Laudius voldoet aan de ISO9001 kwaliteitsstandaarden. Je kan er hierdoor vanuit gaan dat zij de kwaliteit goed borgen. Lees meer over ISO 9001.

Door onderstaande video van Laudius te bekijken, krijg je een beter beeld van deze opleider.

Benieuwd welke opleidingen Laudius biedt? Bekijk de website of vraag een gratis studiegids aan!

Voordelen Laudius studie

Het volgen van een thuisstudie bij Laudius is leerzaam, maar het leren moet natuurlijk ook leuk zijn. Hieronder staan de voordelen van een studie bij Laudius opleidingen.
Direct beginnen
De cursussen bij Laudius zijn digitaal. Hierdoor kan je al na een minuut aan de slag met de opleiding of cursus die bij jou past. Je krijgt direct het lesmateriaal toegestuurd en toegang tot de digitale leeromgeving. Indien je er voor hebt gekozen voor de papieren versie, krijg je naast de digitale leeromgeving, de cursus binnen enkele dagen thuisgestuurd.

Je kan ieder moment van het jaar, iedere dag de opleiding starten die jou aanspreekt. Je bent dus niet gebonden aan lesjaren of semesters. Daarnaast kan je ook zelf je studietempo bepalen. Laudius heeft wel een richtlijn voor een opleiding, maar als je graag de opleiding sneller afrond of er iets langer over wilt doen, is dat geen probleem. Je zit niet vast aan bepaalde inlevermomenten of deadlines.

Voordelig & geen inschrijfgeld
Laudius biedt al complete cursussen vanaf 49 euro. Hierbij heb je ook toegang tot de digitale leeromgeving en kan je het zelf printen. Retourneren kan altijd kosteloos binnen 14 dagen. Daarnaast betaal je geen inschrijfgeld. Bij andere opleidingen is dit al snel 30 euro.

Zelf bepalen hoe je studeert
Naast dat je je eigen studietempo kan bepalen, kan je zelf bepalen hoe je wilt leren. De cursussen zijn beschikbaar binnen de digitale leeromgeving en kan je dus vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone benaderen. Dit kan vanaf iedere locatie. Zelfs wanneer je onderweg bent. Wanneer je het makkelijker vindt om even iets geprint mee te nemen, kan je altijd nog zelf een bepaald onderdeel printen.

Iedere cursus heeft een eigen vakdocent. Indien je er voor kiest om begeleid te worden door een vakdocent, kan je tot 3 jaar na inschrijving van de opleiding je huiswerk insturen. Dit kan via de digitale leeromgeving, maar ook via de post. De persoonlijke vakdocent kijkt je huiswerk na, maar beantwoord ook al je vragen.

Preium card: 10 jaar lang gratis lessen
Wanneer je er voor kiest om de cursus te volgen met een persoonlijke vakdocent, krijg je een Premium card. Met deze Premium card kan je in de 10 jaar na de inschrijving van de eerste studie ieder jaar GRATIS een cursus van Laudius volgen. Dit houdt in dat je toegang hebt tot de digitale leeromgeving van die cursus. Wanneer je ook nog het lesmateriaal op papier van Laudius wilt krijgen of een vakdocent voor een module wilt, kan dit voor de meerprijs van die cursus. Op die manier kan je jezelf erg goedkoop volledig specialiseren in een bepaalde markt.

Laudius opleidingen

Bij Laudius kan je alle kanten op. Zo bied Laudius opleidingen voor een eigen zaak, cursussen voor vakken, taalcursussen, hobbycursussen, VMBO, HAVO, VWO en HBO studies. Je hebt keuze uit meer dan 300 opleidingen.
Zo heb je bijvoorbeeld de taalcursus Engels. Hieronder heb je de beginnerscursus A1, Beginnerscursus A2, maar ook de opleiding Technisch Engels. Voor ieder vakgebied heb je dus ook weer verschillende richtingen. Hierdoor vind je altijd een opleiding die bij je past.

Wil je weten welke opleidingen Laudius te bieden heeft? Bekijk hier het overzicht.

Meer informatie

Wil je meer te weten komen over de thuisstudies van Laudius? Op de website kan je makkelijk de verschillende opleidingen vergelijken. Wil je graag meer weten over een bepaalde opleiding? Je kan altijd gratis de studiegids aanvragen. Je kan deze studiegids per mail maar ook via de post erg snel aanvragen. Op die manier kan je jezelf rustig verdiepen in de informatie over de opleiding die jij wilt volgen.

Vraag gratis studiegids aan

Heb jij al een cursus in gedachten? En wil je deze cursus bij Laudius volgen? Bekijk hier het overzicht van alle Laudius cursussen en opleidingen!

Bekijk alle opleidingen