Opleiding Beveiliging (MBO Niveau 2)

Wil je graag aan de slag als beveiliger? Volg dan eerst de beveiliging opleiding niveau 2. Wat moet je voor vooropleiding hebben, waar kan je deze opleiding volgen en wat zijn de taken die je kan doen als je klaar bent met deze opleiding en je de beveiliging opleiding niveau 2 hebt gehaald?

Opleiding beveiliging opleiders

De beveiliging opleiding kan bij diverse scholen en instituten gevolgd worden. De beveiliging opleiding wordt zowel als deeltijd als voltijd opleiding aangeboden. Bij de opleiding beveiliging draait het juist om de praktijk ervaring. Hieronder staan een aantal opleiders van deeltijd beveiligingsopleidingen.

Vergelijk beveiliging opleidingen

Wil je direct beginnen met de opleiding beveiliging? Op opleidingtotbeveiliging.nl vergelijk je diverse opleidingen! Vergelijk beveiligings-opleidingen en begin met werkend leren!

  • Opleider
  • Opleiding & studieduur
  • Kosten
  •  
16 van de 16 opleidingen.

Wat leer je?

mbo_cgo_beveiliger_277x208Wat je leert is natuurlijk per opleiding verschillend. De grote lijnen zullen wel het zelfde zijn. Bij een opleiding tot beveiliger leer je preventief toezicht houden, het juist optreden bij kritieke situaties, de wettelijke kaders en het uitvoeren van dienstverlenende werkzaamheden.

Werkveld beveiliging opleiding

Wanneer je klaar bent met de beveiliging opleiding, kan je aan de slag als beveiliger van evenementen, maar denk daarnaast ook aan winkelbeveiliging, geld- en waarde-transport, en persoonsbeveiliging. In onderstaande video wordt verder ingegaan op het werkveld van een beveiliger.

Wat verdien je?

Last, but not least, wat verdien je als beveiliger? Gemiddeld zit je op ongeveer 1900 euro bruto bij een aantal jaar werkervaring. Het is natuurlijk afhankelijk van je functie, hoeveel je werkt, de diensten die je draait en nog een aantal zaken. 1900 euro per maand is dus al niet niks en als je ook flexibel inzetbaar bent, kan dit al snel oplopen.