NTI opleidingen

NTI opleidingen

Opleidingen 653 opleidingen
Studievormen
  • Thuisstudie
  • Klassikaal
  • Erkende opleidingen
Waarom NTI?
  • Flexibel studeren
  • Best beoordeeld bij NSE
  • 50% korting op cursussen
Meer info Bezoek NTI.nl

Wil je graag één van de NTI opleidingen volgen? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voordat je een opleiding bij de NTI gaat starten.

Als je een opleiding wilt gaan volgen, is het belangrijk dat je een goede keuze maakt. Het kiezen voor een beroep dat jij leuk vindt en bij je past is belangrijk, maar de studietijd is net zo belangrijk. Voordat je aan de slag kan, moet je immers deze tijd doorlopen. Het leren wordt leuker als de manier van onderwijzen bij jou past.

Iedere opleider heeft hierin zijn eigen aanpak. Lees hieronder waarom een studie bij de NTI iets voor jou is.

Klik hier om alle 2400 opleidingen te vergelijken!


Info over NTI

De NTI is de afkorting voor Nederlands Talen Instituut en is opgericht tijdens de tweede wereldoorlog en begon met een cursus Engels en Duits. Wat toen der tijd dus is begonnen met een cursus in twee talen, is nu uitgegroeid naar een opleider die meer dan 850 opleidingen en cursussen biedt. Dit varieert van taalcursus tot volledig erkende HBO voltijds-studie.
NTI opleidingen is gevestigd in Leiden maar heeft daarnaast nog 4 locaties verspreid door Nederland waar de lessen worden gegeven. Deze plaatsen zijn Eindhoven, Utrecht, Arnhem en Amsterdam.

De missie en visie van de NTI is dat zij voor iedereen uit Nederland of Vlaanderen opleidingen bieden die flexibel en toegankelijk zijn. Zij zien leren als een belangrijke maatschappelijke ontwikkeling en vinden dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Zij doen dit door het onderwijsconcept te blijven innoveren.

Met andere woorden, NTI beweegt mee met nieuwe ontwikkelingen. Dit zie je in diverse dingen terug. Zo biedt NTI bijvoorbeeld een persoonlijke leeromgeving. Op deze online leeromgeving staan video’s, uitleg, oefeningen, e-book en e-modules. Dit zijn kleine behapbare stukken stof die wordt uitgelegd, wordt getoetst en waar feedback op wordt gegeven. Daarnaast biedt de NTI ook e-classes. Deze moderne manier van les geven houdt in dat je online, live, uitleg krijgt over de stof en met andere mensen daar direct over kan praten.

Door onderstaande video te bekijken, krijg je een indruk van de werkwijze van NTI opleidingen.

Vraag gratis studiegids aan

Naast deze lessen, zijn er ook klassikale lessen. Je kan zelf via de online leeromgeving bepalen of jij deze lessen bijwoont. Naast de online leeromgeving, beschik je over de relevante vakliteratuur. Dit gaat bijvoorbeeld om boeken of documenten. Deze literatuur zit bij de NTI inbegrepen bij de prijs.

Het starten van de een NTI opleiding kan op ieder moment van het jaar. Je zit dus niet aan bepaalde datum vast. Zelfs niet voor de HBO opleidingen.

Waarom kiezen voor NTI?

de NTI biedt meer dan 850 opleidingen en cursussen. Voor iedereen zit er dus wel iets bij wat hij of zij leuk vindt. Alleen waarom moet je dan juist kiezen voor een opleiding van de NTI? Hieronder staan een aantal voordelen die de NTI opleidingen met zich mee brengt.

Interessante kortingen
NTI opleidingen heeft regelmatig interessante kortingen op zowel cursussen als producten die je goed kan gebruiken tijdens je studie. NTI heeft als slogan “Het nieuwe studeren begint hier”. Zo heb je bijvoorbeeld de online leeromgeving. Bij diverse cursussen, opleidingen en taalcursussen geeft de NTI gratis een tablet cadeau.

Modern onderwijs
Het is hierboven al een paar keer genoemd, NTI biedt modern onderwijs. Zo heb je de online leeromgeving, maar ook e-classes. Dit houdt in dat je online les krijgt en praat over de stof. Zo bespaar je reistijd en kan je meedoen aan de lessen op de manier die jij wilt. Ook biedt de NTI een community. Op deze community. Via de community kan je, ook buiten de lessen om, vragen stellen aan medestudenten of docenten.

Gratis proeflessen & vakliteratuur
Wanneer je een gratis studiegids hebt aangevraagd, maar nog niet helemaal overtuigd bent waarom je moet kiezen voor de NTI, kan je gratis een proefles aanvragen. Hierdoor krijg je een beeld van wat de opleiding écht in houdt.

Ook alle vakliteratuur zit bij het lesgeld inbegrepen. Dit zijn kosten waarbij je bij andere aanbieders, maar ook bij reguliere opleidingen zelf voor moet opdraaien. Dit bespaard je al snel 1000 euro. Je weet tevens direct waar je aan toe bent en komt daardoor niet onverwachts voor hoge kosten te staan.

Best beoordeeld bij de NSE
Ieder jaar vindt er de Nationale Studenten Enquete (NSE) plaats. Dit is een enquête die wordt gehouden op alle hogescholen onder alle opleidingen. Diverse opleidingen van NTI opleidingen zijn als best uit de test gekomen als het om inhoud gaat. Over alle opleidingen scoorde de NTI als tweede. Je kan er dus vanuit gaan dat als je een opleiding volgt bij de NTI, je een opleiding volgt van uitstekende kwaliteit.

Daarnaast zijn er meer dan 30 studies erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit gaat om zowel HBO studies, de master MBA als om Associate degree’s (versneld HBO voor MBO).

NTI opleidingen

Met meer dan 850 opleidingen en meer dan 65 studierichtingen en onderdelen, is het aanbod van NTI erg groot te noemen. Hieronder zie je welke kanten je allemaal op kunt.

MBO opleidingen
Graag je MBO diploma halen? NTI biedt studies, zowel online als klassikaal voor diverse richtingen. Denk bijvoorbeeld aan doktersassistent, onderwijsassistent, beveiliger, secretaresse, bedrijfsadministrateur, pedagogisch medewerker of MBO zorghulp.
HBO opleidingen
NTI biedt diverse HBO opleidingen. Dit zijn zowel erkende als oriënteerde opleidingen. Voltijd en deeltijd, variërend van 6 maanden tot 3 jaar. Veel HBO studies van de NHA zijn erkend door het NVAO. Een greep uit de opleidingen: Toegepaste psychologie, rechten, pedagogiek, communicatie, bedrijfskunde en small business en retail management.

Trainingen
Wil je graag iets meer te weten komen over een bepaald onderwerp? Bijvoorbeeld hoe je een goede presentatie houdt, kan omgaan met de deadlines binnen het bedrijf of hoe je EHBO kan verlenen? NTI biedt je de mogelijkheid. Een cursus van de NTI staat goed op je CV en zorgt voor een grotere kans op de arbeidsmarkt.

Cursussen
Wil jij van je hobby je beroep maken? NTI biedt cursussen waardoor je van hetgeen wat je als hobby doet, misschien wel jouw full-time baan kan maken. Er zijn meer dan 90 cursussen die je kan volgen.

Beroepsopleidingen
Wil je graag een beroepsopleiding volgen? NTI opleidingen biedt onder andere de volgende beroepsopleidingen: ICT, sales, dierenzorg, administratie, veiligheid, verzorging en logistiek.

Talen
Veel werkgevers besteden tegenwoordig werk uit aan buitenlandse arbeiders. Hierdoor verloopt de communicatie niet altijd even soepel. Door het leren van een extra taal heb je een voorsprong op andere mensen in het bedrijf.

Gratis studiegids

Wil je graag meer informatie? Vraag gratis een studiegids aan bij de NTI!

Vraag gratis studiegids aan

Een studiegids aanvragen bij de NTI is makkelijk en gratis. Je kan er voor kiezen om de studiegids per mail of per post toe te laten sturen.