Opleidingen overzicht

Wil je een BBL opleiding volgen? Maar weet je niet waar dit kan? Het volgen van een opleiding zorgt er voor dat je kennis op peil blijft en je een voorsprong hebt op de rest. Op deze website geven we niet alleen informatie over BBL opleidingen, maar vergelijken ook diverse scholen en instituten. Zo kan je zelf bepalen wat je fijn vindt. Bijvoorbeeld thuis, onderweg of gewoon 1 dag per week klassikaal. Elke aanbieder heeft zijn eigen sterke punten. Zoek de opleiding die jij wilt volgen!

BBL Bij NHA volgen

De NHA biedt meer dan 400 cursussen, variërend van een taalcursus tot een deeltijd MBO en zelfs deeltijd HBO opleidingen. Alle cursussen die de NHA biedt, zijn thuiscursussen. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. Zo kan je, als je vandaag de cursus aanvraagt, al over 2 dagen starten. Je hoeft dus niet te wachten tot het begin van het schooljaar. Een ander voordeel is dat je met een thuiscursus, je eigen tempo kan bepalen. Ook kan je zelf bepalen wanneer je wilt leren. Zodra je de genoeg geleerd hebt, kan je zelf bepalen of je dit nog wilt laten vastleggen met een erkende diploma. Geinteresseerd? Vraag de brochure aan of bekijk de curssussen van de NHA.

Bezoek NHA.nl
Meer informatie & NHA opleidingen vergelijken

BBL bij Laudius volgen

laudiusMisschien niet één van de bekendste, maar wel een snel groeiende aanbieder van thuiscursussen. De onderscheidende factor dat Laudius heeft is dat zij de cursussen digitaal aanbieden. Zo kan je al binnen 1 minuut beginnen met de cursus die jij wilt volgen. Omdat de cursus digitaal wordt aangeboden, betaal je niet voor alle kosten die komen kijken bij het drukken van het werk. In plaats daar van kan je jouw huiswerk persoonlijk laten controleren. Daarnaast kan je de cursus 3 maanden gratis proberen. Meer weten? Bekijk de website van Laudius of vraag de gratis studiegids aan.

Bekijk Laudius opleidingen
Meer informatie & Laudius opleidingen vergelijken

BBL bij LOI volgen

loiWil je een deeltijd opleiding volgen bij de LOI? Dit kan op verschillende manieren. Je kan een thuisstudie volgen, maar ook één van de MBO of HBO deeltijd-opleidingen op veel verschillende vakgebieden. Je kan kiezen tussen een avondcursus of voor een aantal dagen verspreid over een bepaalde periode. Het aanbod is erg divers en op de website van LOI staat veel informatie. Wil je toch meer weten voordat je met de studie start? Je kan dan altijd gratis een studiegids aanvragen.

Bekijk LOI opleidingen
Meer informatie & LOI opleidingen vergelijken

BBL bij NTI volgen

ntiNTI biedt al 70 jaar cursussen en opleidingen die voor iedereen bereikbaar zijn. Als je een druk leven hebt, maar toch graag wat nieuws wilt leren, kan je bij de NTI een gecertificeerde MBO, HBO of Master volgen. Deze cursussen zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan veel andere (voltijd)opleidingen en omdat je daarnaast ook nog tijd hebt om te werken, kan je nog prima voor het gezin zorgen of alvast sparen voor later. Daarnaast scoort de NTI ook erg goed bij de Nationale Studente Enquete, die onder vrijwel alle hogescholen gehouden wordt. Geinteresseerd? Bekijk de MBO, HBO of alle opleidingen.

Bekijk NTI opleidingen
Meer informatie & NTI opleidingen vergelijken